Vezi colecția ArtAntik Video & Photo Gallery

 

Având peste 8 ani de experiență în comerțul electronic, vă propunem o călătorie memorabilă prin cea mai vastă platformă românească de shopping online, specializată exclusiv în tranzacționarea bijuteriilor contemporary, vintage & antiques,  obiectelor de colecție, antichităților și lucrărilor de artă decorativă.

Activitatea noastră nu se rezumă la un simplu demers comercial, călătoriile și cercetările noastre concretizându-se într-o selecție de articole inedite, cu prezentări atent documentate, rod al unei  pasiuni pe care dorim să o împărtășim cu dumneavoastră.

Grație seriozității și respectului acordat necondiționat tuturor cumpărătorilor, am creat un parteneriat solid cu numeroși colecționari din țară și străinătate, totodată stabilind relații de colaborare cu asociații internaționale de profil. Astfel, am avut plăcerea de a putea tranzacționa peste 5000 de articole colecționabile.

 
http://www.porcelainmarksandmore.com/http://www.ascasonline.org/http://www.antiquesaregreen.org/
 

Implementând soluții tehnice de actualitate, raportări la cotații și repere internaționale adaptate specificului pieței românești, ArtAntik desfășoară o activitate transparentă, oferind certitudinea unor tranzacții oneste și avantajoase.

Echipa noastră duce o continuă activitate de achiziționare directă, selecționând articole demne de a fi supuse atenției dumneavoastră. Articolele sunt achiziționate prin cumpărare directă din țările de origine, târguri specializate, colecții private și prin intermediul unor schimburi practicate în mod tradițional între colecționarii avizați.

Înlăturând comisioanele specifice regimului de consignație, www.artantik.ro încercă să vă ofere cele mai bune prețuri și garanția unei livrări rapide, din stocul propriu.

Din ArtAntik.ro articolele pot fi cumparate rapid și confortabil, în condiții de maximă siguranță, având atât garanția unui certificat de conformitate și a unei facturi fiscale, cât și cea a posibilității de returnare necondiționată, în deplin acord cu legislația națională de protecție a drepturilor consumatorului (OG nr.130/2000, art.7 alin.1).

 

NU SOLICITĂM PLATA ÎN AVANS

pentru livrări în România !
vezi detalii 

Autenticitatea articolelor oferite spre vânzare este probată cu repere de cataloage internaționale, testări cu aparatură profesională de ultimă generație și metode empirice consacrate, cât și printr-o documentare foarte riguroasă. Comerciant autorizat ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase: Autorizație nr. 0010297  &  0011779

În marea lor majoritate, obiectele oferite spre vânzare sunt vechi și pot prezenta urme de uzură sau patina timpului. Toate eventualele imperfecțiuni sunt prezentate în fotografii cu detaliu și menționate în descrierea produsului. Dacă apreciați faptul că aveți nevoie de mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați în a ne adresa întrebări. Un consultant va răspunde în cel mai scurt timp solicitării dumneavoastră.

Atât prin descrierile atent elaborate, cât și prin intermediul articolelor din blogurile asociate magazinului nostru online ( www.artantik.info, www.bijuteriivintage.ro, www.antichitati-din-argint.ro), ArtAntik.ro  a devenit și o importantă sursă de informare și documentare utilă colecționarilor și iubitorilor de artă, istorie și noblețe a vremurilor de demult.

Vă mulțumim pentru faptul că împărtășiți pasiunea noastră de a colecționa și conserva aceste deosebite repere istorice și realizări artistice.

 

Adresă office ArtAntik Gallery: Constanța – Strada Arhiepiscopiei , nr. 19A. Programări telefonice la numărul 0727826845 / 07ARTANTIK

 

 

ArtAntik.ro are plăcerea de a anunța faptul că domnul Conf.univ.dr. Gheorghe Caruțiu

este noul nostru colaborator și consilier de expertizare a bunurilor culturale.

 

Astfel înțelegem ca probitatea noastră profesională și calitatea serviciilor de expertizare să fie aliniate celor mai înalte standarde.

Conf.univ.dr. Gheorghe CARUȚIU

 

Membru al Societății Europene de Arheologie – EAA

Membru al Asociației Internaționale a Artiștilor Profesioniști, Paris (AIAP)

Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR)

Colaborator al Centrului de Expertiză a Operelor de Artă prin Metode Instrumentale Avansate – CEOAMIA și al Institutului de Știință, Cultură și Spiritualitate ”Ovidius” din Constanța

 

colaboratori permanenți

consultant tehnic IT: Cătălin Teodorescu

service & consultanta orologerie: Gheorghe Popescu

 


Consultanță online & comenzi telefonice

e-mail: art.antik@yahoo.com
telefon: 07ARTANTIK / 0727826845

 

Comerciant autorizat de Ministerul Culturii și Identității Naționale pentru activități de comerț cu bunuri culturale.