Orice produs cumpărat din magazinul nostru online beneficiază de un termen de garanție de minimum 30 de zile, în conformitate cu legea 449/2003 și O.G. 21/1992. Garanția acoperă numai defectele de fabricație, deteriorarea obiectului cauzată de accidente sau utilizare neadecvată nu va fi acoperită de aceasta.
 

Unele produse au termen de garanție extins, acest aspect fiind menționat în finalul prezentării ofertei de vânzare.

Orice reparație a produselor aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit. În cazul în care obiectul nu poate fi reparat sau înlocuit, cumpărătorului i se va restitui contravaloarea acestuia și a transportului. Se consideră prima zi de garanție ziua în care ați recepționat coletul de la curier sau din oficiul poștal.

 

Certificatele sunt realizate individual pentru fiecare articol , cuprinzand informatii ce atesta conformitatea produsului cu descrierea realizata in prezentarea ofertei de vanzare. Acesta este imprimat intr-un format de lux, beneficiind de elemente grafice ce il fac propriu prezentarii sau oferirii unui articol cu valoare de colectie.

 

Alaturi de certificatul de prezentare, fiecare comanda este insotita de factura fiscala, redactat conform cerintelor legale aplicabile vanzarilor de bunuri mobile.

In prealabilul expedierii, fiecare comanda este confirmata prin transmiterea pe e-mail a unei facturi proforme.

 Cumparatorul are dreptul ca in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris artantik.ro asupra deciziei sale de a renunta la tranzactie. Returnarea articolelor comandate se va realiza conform procedurii enuntate in urmatorul formular :

Articolele realizate din metale pretioase precum si cele cu pietre naturale sunt insotite de un certificat de calitate si conformitate.

Autenticitatea articolelor oferite spre vanzare este probata prin marcaje, prezentarea caracteristicilor fizice, repere de cataloage internationale, testari profesionale cu aparatura profesionala, metode empirice consacrate si expertizare ANPC.

 

 

Comerciant autorizat de Ministerul Culturii și Identității Naționale pentru activități de comerț cu bunuri culturale.

 

Returnari
  

 

Toate articolele din oferta noastra sunt atent verificate de membrii si colaboratorii echipei ArtAntik, astfel incat acestea sa corespunda din punct de vedere estetic si calitativ exigentelor dumneavoastra. Experienta si probitatea noastra profesionala se bazeaza atat pe o practica indelungata cat si pe o intensa activitate de documentare si perfectionare.

Dupa finalizarea unei tranzactii , cumparatorii sunt invitati sa ne
 onoreze cu postarea un mesaj prin care sa impartaseasca opinia personala privind functionarea site-ului si modul de desfasurare al tranzactiilor.

TESTIMONIALE

 

 echipa ArtAntik.ro

manager magazin online : Neagu C. Andrei
consultant vanzari si achizitii : Anca Adina Neagu

consultat tehnic IT: Catalin Teodorescu

asistent manager: Rodica Puscasu


consultanta & comenzi telefonice
07ARTANTIK / 0727826845