Formular de retur

Clientul are dreptul ca în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produselor comandate, să notifice în scris www.artantik.ro asupra deciziei sale de a renunța la tranzacție. Este totuși posibil să vă solicităm fotografii ale articolului achiziționat pentru a ne asigura că acesta se află într-o stare de conservare identică cu cea din momentul expedierii.

Termenul de garanție a produselor este de 30 de zile lucrătoare și nu trebuie confundat cu dreptul de retur necondiționat în termen de 15 zile lucrătoare de la data recepționării comenzii. Retururile se vor realiza exclusiv prin sistemul de curierat rapid al Fan Courier, cu opțiunea de verificare la livrare.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta recepționarea unor produse returnate, atunci când constatăm faptul că au fost deteriorate sau uzate excesiv din vina exclusivă a cumpărătorului.

Produsele returnate trebuie să fie expediate în ambalajul original sau într-un ambalaj similar.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate integral de către cumpărător.

În cazul unui retur parțial, atunci când culpa aparține vânzătorului, ARTANTIK va suporta numai cheltuielile de retur pentru acel produs, în suma echivalentă cu valoarea costului de livrare stabilit pentru acel articol.
ArtAntik suportă cheltuielile de retur numai atunci când produsul/produsele nu corespunde/corespund descrierii enunțate în oferta noastră de vânzare. Exemplu: dimensiuni eronate, stare de conservare necorespunzătoare cu cea din descriere, neconformitate privitoare la natura metalelor și pietrelor prețioase și semiprețioase, etc.


Returnarea contravalorii articolului returnat se va realiza în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data recepționării returului.

Pentru a returna unul sau mai multe articole, vă rugăm să completați în întregime următorul formular, urmând ca un reprezentant al magazinului nostru să vă furnizeze instrucțiunile de returnare. Acest formular a fost creat pentru a ușura procedura returnării și nu condiționează drepturile legale ale cumpărătorului. Un consultant va răspunde solicitării dumneavoastră în maxim 24 de ore. Comunicarea se va realiza atât pe e-mail, cât și telefonic.

Formular

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

Am citit si acceptat Termeni și condiții