Orice produs cumpărat din magazinul nostru online beneficiază de un termen de garanție de minimum 30 de zile, în conformitate cu legea 449/2003 și O.G. 21/1992. Garanția acoperă numai defectele de fabricație, deteriorarea obiectului cauzată de accidente sau utilizare neadecvată nu va fi acoperită de aceasta.
 

Unele produse au termen de garanție extins, acest aspect fiind menționat în finalul prezentării ofertei de vânzare.

 

Orice reparație a produselor aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit. În cazul în care obiectul nu poate fi reparat sau înlocuit, cumpărătorului i se va restitui contravaloarea acestuia și a transportului. Se consideră prima zi de garanție ziua în care ați recepționat coletul de la curier sau din oficiul poștal.

 

Chiar și după expirarea termenului de garanție, în limita posibilităților tehnice, ARTANTIK asigură servicii de reparații și recondiționare profesională. Aceste servicii se vor realiza contra cost, în baza unor tarife calculate în funcție de complexitatea manoperelor necesare.

FILM VIDEO 

Produsele realizate din metale prețioase și/sau decorate cu pietre prețioase sunt expertizate de Direcția Metale Prețioase, Pietre Prețioase și Proces Kimberley din cadrul Autorității  Naționale pentru Protecția Consumatorului și sunt livrate însoțite de un certificat de expertiză sau conformitate.

 

Magazinul ARTANTIK, reprezentat prin SC ARTANTIK GALLERY SRL și SC AA PREMIUM ART GALLERY SRL, este comerciant autorizat ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioaseAutorizații: nr. 0010297 și 0011779.