Livrările internaționale se pot realiza doar în aria de acoperire DHL prin serviciile DHL Economy, DHL Express și DHL Cargo,  rutier sau par avion, în funcție de opțiunea și destinația aleasă de dumneavoastră.

Expedierile internaționale DHL beneficiază de serviciul de tracking online și sunt asigurate pe raspunderea ARTANTIK.

În funcție de volumul, fragilitatea, destinația și valoarea acestora, unele produse pot fi expediate și prin serviciul de curierat internațional al CN Poșta Română.

Expedierile internaționale prin CN Poșta Română au activat și serviciul de confirmare de livrare.
 

Costul livrărilor internaționale
 

Costul de livrare internațională variază în funcție de produsul/produsele comandate și de destinația aleasă de dumneavoastră.
Din acest considerent, vă rugăm ca înainte de a plasa o comandă, să ne contactați solicitând estimarea unui cost de livrare internațională, menționând următoarele informații:

- Adresa de destinație: Țara, Oraș, Stat/Regiunea administrativă, adresa completă și codul poștal
- Tipul serviciului de transport: DHL Economy, DHL Express, DHL Cargo, Poșta Română Internațional
- Adresă de e-mail și număr de telefon mobil

Răspunderea privind restricțiile de import și taxele vamale de import în țara de destinație sunt în sarcina exclusivă a destinatarului.
 

Plata pentru livrări internaționale
 

Plata pentru o achiziție cu livrare internațională se va realiza în avansul expedierii, prin una dintre urmatoarele metode:

- Transfer bancar
- Plată online cu cardul
- PayPal
 

Daca ați plasat o comandă pentru care solicitați livrare internațională, vă rugăm să nu realizați plata înante de a primi estimarea costului de transport pentru destinația aleasă de dumneavoastră.
 

Costul de transport internațional va fi adăugat la valoarea produsului/produselor achiziționate, urmând a fi evidențiat distinct în factura fiscală.